feliratkozás hírlevélre

Minden feliratkozónk AJÁNDÉKBA kapja cégünk e-bookját, a "8 végzetes hiba ami tönkreteheti beruházásait" címmel.Chat with us
Williamson & Klark Williamson & Klark Williamson & Klark

 

A WILLIAMSON AND KLARK CORPORATE FINANCE a vállalkozások pénzügyviteli-gazdálkodási megtervezhetőségét szolgálja. A cég specialitása a fedezeti ügyletek bonyolítása, illetve a legtöbb vállalkozás működését érintő költség kontrolling elvégzése.

A Corporate Finance legkeresettebb szolgáltatásai közé tartozik az üzleti tervek elkészítése az üzleti élet bármely szegmensére kiterjedően. Erre a célra a cég saját, egyedi kifejlesztésű tervezési rendszerhálót dolgozott ki a gyors és minőségi kiszolgálás érdekében.

A cég fő tevékenységi köre a befektetési, pénzügyi tanácsadás, az üzleti, pénzügyi és stratégiai tervezés, a kockázati tőkebefektetés, valamint a non-profit és for-profit szférában tevékenykedő vállalkozások/szervezetek számára pénzügyi források felkutatása.

Minden esetben törekszünk arra, hogy ügyfeleink részére beruházásaikhoz a legkedvezőbb forráskombinációt alakítsuk ki, illetve befektetéseikhez a legbiztonságosabb és legkedvezőbb hozamot biztosító lehetőségeket találjuk meg.