feliratkozás hírlevélre

Minden feliratkozónk AJÁNDÉKBA kapja cégünk e-bookját, a "8 végzetes hiba ami tönkreteheti beruházásait" címmel.Chat with us
Williamson & Klark Williamson & Klark Williamson & Klark

Pályázat készítés európai színvonalon


Ezen területen belül, az ügyfélkörünkbe tartozó ügyfeleink részére, díjmentesen végzünk pályázatfigyelést, amely eredményéről ügyfeleinket hírlevél formájában értesítjük.

Személyre szabott támogatási tervet készítünk ügyfeleink részére. Feltérképezzük a tervezett projektekhez kapcsolódó támogatási lehetőségeket. A Támogatási tervben feltárjuk és bemutatjuk a tervezett projektekhez elérhető valamennyi támogatási lehetőséget, ezáltal biztosítani tudjuk ügyfeleink számára a források legoptimálisabb felhasználását.

Ezek után, amennyiben valamely program felkeltette ügyfeleink érdeklődését, díjmentes konzultáció alkalmával tájékoztatjuk őket a pályázat feltételeiről, illetve az ügyfeleink által elképzelt beruházások programokhoz történő illeszkedéséről. Amennyiben ezek után úgy látjuk, hogy az adott program illeszkedik az aktuálisan érvényben lévő pályázatok valamelyikének célkitűzéseihez, illetve az egyéb követelményeket is teljesítik, elkészítjük és benyújtjuk pályázatukat.

Szolgáltatásaink tartalmazzák a teljes körű dokumentáció irányítását, a pályázatok nyomon követését és minden egyéb pályázatokkal kapcsolatos munkafeladatokat.

A megfelelő szakmai háttérrel és a cég munkáját kiegészítő kapcsolati rendszerrel 85%-os sikermutatóval működünk.

2008. évben pályázatok útján 3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyertünk el ügyfeleink részére.